Ny internett-sensasjon hjelper tusenvis av kåte nordmenn!

Da vi skulle gjøre en undersøkelse på norske dating-sider fikk vi en kollega til å prøve flere omtalte sider. Etter en måned med undersøkelser hadde han kommet fram til hvilken side som helt klart var best. Vi tok deretter kontakt med to mannlige brukere i tillegg til siden selv.

Da vi tok kontakt med Marius Lillebo (19) fra Oslo oss at han har hatt sex med over 10 jenter de siste 16 månedene”.  Vi tok kontakt med nettstedet SexIOslo. De fortalte oss at de har flere sexgale gutter og jenter i alle aldre som bruker siden aktivt, de kan derfor garantere at alle vil ha sex opp til flere ganger i uka hvis de bruker denne siden. Uansett bosted, kjønn og alder.

Tror du ikke på oss, prøv det selv på SexIOslo.Com

Da vi tok kontakt med en annen mann, denne gangen fra Stavanger så fortalte Oskar (20) som ikke ville ha etternavnet sitt trykt i avisen. At han selv var jomfru helt til han fant nettsiden i 2016. Han hadde aldri vært særlig pen og har så lenge han kan huske blitt mobbet av medelever både på ungdom skolen og videregående på grunn av utseende sitt og mangel på sexliv og jenter generelt. “Jeg ble kalt sårende ting sånn som feit og evig jomfru.
Etter at jeg så en artikkel om siden i oktober i fjor, har alt endret seg. Jeg er fortsatt ikke den peneste men jeg kan stolt si at jeg får meg mye mer en mine tidligere medelever”.

Så er du på utkikk etter en sex partner? Ja da er det virkelig anbefalt å prøve ut SexIOslo.Com. Det beste av alt er at det er helt gratis. Så nå er det bare å gjøre deg klar til enda mer sex i hverdagen, og hvem vet? Kanskje du finner din drømmepartner.

Woh.no